Genomineerden NFV Franchise Trofee 2011

Retailers Intratuin en Shoeby zijn genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2011. Derde genomineerde is Thomashuizen, een franchiseconcept in de gezondheidszorg. De jaarlijkse prijs is een erkenning voor franchiseformules op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Peter Huijsmans, manager operations Intratuin, toont zich gelukkig met de nominatie. “Hier zijn er erg blij mee. Dat Intratuin is genomineerd, bewijst voor mij dat onze organisatie ook op het gebied van franchising succesvol is.” De tuincentrumformule heeft 58 franchisevestigingen, waarvan vijf in België.

De tweede genomineerde winkelketen is Shoeby. De dames-, heren- en kindermodeformule Shoeby telt 208 vestigingen, waarvan zeventig procent franchise.: “Wij zijn samen met onze franchisenemers voortdurend bezig met het optimaliseren van ons concept, het verbeteren van de resultaten en de groei van de organisatie”, reageert cfo Hans den Arend. “Wij zijn blij dat onze activiteiten niet onopgemerkt zijn gebleven.”

De NFV Franchise Trofee wordt 25 mei voor de elfde keer uitgereikt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!