Nieuw shoppingcentrum voor Rotterdam

Rotterdam krijgt er een nieuw winkelcentrum bij, genaamd ‘House of lifestyle brands’. De bouw van het winkelcentrum gaat eind dit jaar van start en moet eind 2013 af zijn.

Het winkelcentrum wordt geplaatst in Post Rotterdam, het monumentale voormalig postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam, en zal bestaan uit zes etages. Consumenten kunnen op die etages terecht voor Fashion, Food, Shopping en Design. In het pand is 19.000 vierkante meter gereserveerd voor winkels en duizend vierkante meter voor horeca. Naast ruimte voor retailers zullen er in het pand ook tentoonstellingen en andere publieke aangelegenheden worden gehouden. Ook wordt er een hoteltoren met negentig kamers geplaatst.

Van den Assem Schoenen en Daka Sports United hebben als eerste een huurcontract getekend. Volgens Bart van Rooijen, van Delta projectontwikkeling, zijn er nog geen andere contracten met retailers rond, maar worden er wel veel gesprekken gevoerd."De interesse begint toe te nemen. Het is leuk dat retailers als Van den Assem en Daka Sports United verder vooruit kijken dan 1,5 jaar en al hebben getekend."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!