Nominaties Human Capital Award Handel 2011

Vijf retailers maken nog kans op de Human Capital Award Handel 2011. De prijs wordt uitgereikt op 27 juni in Arnhem aan de retailer die er het beste in slaagt om haar ‘menselijk kapitaal’ te verzilveren.

Piet Zoomers te Wilp, Schoenenreus te Hulst, Makro te Amsterdam, Jumbo te Dokkum en Plus te Schijndel maken alle vijf kans op de award. In tegenstelling tot vorige jaren wordt er dit jaar geen onderscheid gemaakt tussen retail en groothandel maar wordt de prijs uitgereikt aan het beste handelsbedrijf. Winnaars van de Human Capital Award in 2010 waren Nijhof Baarn (retail) en Sligro in Emmen (groothandel).

De jury van de Human Capital Award bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers, werknemers, onderwijs en het organiserende Kenniscentrum Handel. Tegelijk met de uitreiking van de Human Capital Award Handel maakt Kenniscentrum Handel ook bekend wie zich de Beste Praktijkopleider Handel 2011 mag noemen. Volgens Kenniscentrum Handel is deze prijs van uiterst belang omdat handel mensenwerk is. “Het managen van ‘human capital’ behoort, net als bijvoorbeeld logistiek, financiën en winkelinrichting, integraal onderdeel te zijn van de bedrijfsvoering.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!