ECI trekt in bij Boekenvoordeel

ECI gaat vanaf 1 juni shop-in-shops openen in de bijna honderd vestigingen van winkelketen Boekenvoordeel. Dat meldt EntertainmentBusiness.nl. “De focus van ECI blijft op online, maar we weten dat onze vip-leden en klanten graag in boekwinkels komen”, aldus directeur ECI Nederland Hubert de Koning. Eerder dit jaar werd bekend dat ECI zijn achttien eigen winkels in Nederland sluit.

ECI start met de shop-in-shops in de Boekenvoordeel-vestigingen, omdat het zo ‘bestaande klanten te kunnen blijven bedienen en in contact te kunnen komen met nieuwe klanten’. “ Klanten willen vragen kunnen stellen, willen het nieuwe assortiment zien en hun favoriete boeken te ‘voelen’ voor aankoop. Hier sluit onze samenwerking met Boekenvoordeel in de winkels goed bij aan”, stelt De Koning.

Voor Boekenvoordeel is de samenwerking met ECI ‘een interessante aanvulling op het huidige assortiment en een kickstart op internet’, meent commercieel directeur Tjalle de Vreeze. “ECI is een autoriteit op het gebied van boeken en heeft een toegevoegde waarde voor onze klanten. Wij zijn goed in voordelige boeken en ECI biedt toptitels met voordeel.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!