M-commerce booming business

Het regent de laatste weken berichten over m-commerce. Niet zo gek, want steeds meer consumenten hebben een smartphone of tablet waarop zij ook de mogelijkheid willen om te kunnen shoppen. De draagkracht voor een m-site en/of app neemt dan ook flink toe. Hoe ver zijn (r)etailers met het inzetten van mobile commerce? In het tweede nummer van EtailTrends, dat maandag is verschenen, de feiten op een rij.

In talloze media wordt gerept van een doorbraak van m-commerce in Nederland dit jaar. Aan het einde van dit jaar biedt 41 procent van de grootste Nederlandse webwinkels een vorm van mobile commerce aan, schat Paypal. Een flinke groei, want momenteel betreft dit nog maart enkele procenten van het totaal aantal retailers in het land.

Pioniers in ons land op het gebied van m-commerce zijn bol.com, Wehkamp.nl en fonq.nl. De drie formules werden dan ook onlangs genomineerd voor de Mobiele Webwinkel Award 2011, die uiteindelijk een prooi was voor Wehkamp.

Lees het gehele artikel in de nieuwste editie van EtailTrends. Voor meer informatie over EtailTrends, mail naar mailto:sales@etailtrends.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!