'Coolblue beste webwinkel België'

Coolblue heeft vijf prijzen in ontvangst genomen bij de uitreiking van de BeCommerce Awards. De retailer kreeg tijdens de verkiezing voor beste webwinkel van België een award in de categorie ‘Consumentenelektronica’, en ging naar huis met de Conversation Award, de overall publieksprijs, de vakjuryprijs B2C en de overall vakprijs voor Beste Webwinkel 2011. De Conversation Award is nieuw dit jaar en werd uitgereikt aan de webwinkel die, volgens de consument, het beste met zijn klanten communiceert. De winnaar van de avond liet onder anderen webshops als Bol.com en Pixmania ver achter zich.

In totaal kon het publiek in negen categorieën stemmen voor zijn favoriet. Daarbij werd onder anderen het prijsniveau, de levering de veiligheid van betalen en de overzichtelijkheid van de website onder de loep genomen. Naar aanleiding van de stemming gingen onder anderen Yvesrocher, Eci, Sunjets, Snapstore en Hubo met een award in hun categorie naar huis.

De vakjury, samengesteld uit e-commerce specialisten, beoordeelde de 24 door het publiek genomineerde kandidaten (de top drie per categorie van de publieksprijzen), en koos de B2C Award. Voor de Overall Winner 2011 werden de publiekspunten en de punten van de vakjury bij elkaar opgeteld. Coolblue kreeg de titel toebedeeld en zal daarom op 24 mei België vertegenwoordigen tijdens de verkiezing van de European E-commerce Awards in Barcelona.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!