Intratuin breekt met directeur Van Brakel

Intratuin en algemeen directeur Marcel van Brakel gaan per 1 augustus uit elkaar. Dat heeft voorzitter van de Raad van Commissarissen, Wim van de Weijer, vrijdagmiddag bevestigd tegenover RetailNews.

De taken van Van Brakel worden na zijn aftreden voorlopig waargenomen door directeur operations Peter Huisman en de heer Sterk, lid van de Raad van Commissarissen.

Volgens Van de Weijer staat Intratuin voor een periode van veel veranderingen, ‘en Van Brakel is niet de geschikte persoon om dat proces te begeleiden’. “Het is tijd voor een frisse wind”, aldus Van de Weijer. “Daar zijn beide partijen het over eens.”

Intratuin telt momenteel 58 franchisevestigingen in Nederland en België. Met een marktaandeel van dertig procent binnen de tuincentra en negen procent in de hele tuinbranche is Intratuin marktleider in Nederland.

De winkelketen werd in mei nog bekroond met de NFV Franchise Trofee. De trofee is een vakprijs waarmee de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland, NFV, franchisegevers erkenning geeft op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!