Corio vernieuwt parkeergarage Hoog Catharijne

Vastgoedconcern Corio heeft zijn parkeergarage Rijnkade bij winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht deze week heropend. De garage, die gedurende een halfjaar gesloten was voor een grootschalige renovatie, is nu uitgerust met een flink aantal duurzame en consumentvriendelijke oplossingen.

Zo is de vernieuwde garage door het gebruik van ledverlichting veel lichter dan voorheen, terwijl het energieverbruik juist is gedaald. Daarnaast heeft Corio in de garage oplaadpunten voor elektrische voertuigen geplaatst, zodat de klant zijn auto tijdens het parkeren kan opladen voor de vervolgreis.

Voor motorrijders zijn, in de vernieuwde garage, aparte motorparkeerplaatsen en een aparte ingang gerealiseerd. Tevens hoeven zij slechts de helft van het reguliere tarief te betalen. Ook kunnen rolstoelgebruikers de garage, door onder andere de geplaatste elektrische schuifdeuren, veel gemakkelijker bereiken.

Corio startte in 2009 met de uitbreiding en vernieuwing van Hoog Catharijne en verwacht in 2020 klaar te zijn. Het nieuwe winkelcentrum moet lichter en ruimer worden en beter aansluiten op de binnenstad en het station. De uitstraling van het centrum moet transformeren van introvert naar extravert, met veel aandacht voor het verlevendigen van de begane grond rondom het centrum.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!