Grapy.nl opent shop-in-shop

Online wijnretailer Grapy.nl heeft samen met retaildesignbureau Storeage zijn eerste fysieke winkel geopend. De retailer speelt, met een shop-in-shop in een boekwinkel, in op de onlosmakelijk aan elkaar verbonden thema’s ‘food en wine’. “Met deze winkel kunnen we klanten hun persoonlijke wijn en smaakcombinaties in het echt laten ontdekken.”

The Grapy Store, zoals de shop heet, bevindt zich in boekenwinkel Het Verborgen Rijk in winkelcentrum de Passage in Roosendaal. “Grapy wil zijn klanten dichter bij de fysieke ervaring van het genieten van wijn brengen door dit samen te laten gaan met koken, kookboeken en andere potentiële geneugten”, aldus Storeage in een persbericht. Zo is in de inrichting bewust gekozen voor grote afbeeldingen van foodproducten.

Storeage zocht zijn inspiratie voor de shop bij de webwinkel van Grapy. Zo is de shop voorzien van een interactieve touchscreen, waarmee klanten bijpassende wijnen kunnen zoeken bij hun gerecht naar keuze. “Het was onze taak een zeer flexibel winkelconcept te ontwikkelen, dat ook gemakkelijk in andere boekenwinkels of bijvoorbeeld delicatesse- of muziekwinkels opgezet kan worden”, aldus het designbureau.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!