Apple aan kop in Trends to Brands top 100

Apple is het merk dat het beste weet in te spelen op trends en ontwikkelingen. Zo blijkt uit de 'Trends to brands top 100' door Trendslator en NIBAA Institute. De lijst geeft een overzicht van merken die relevant en actueel blijven door goed om te gaan met trends en ontwikkelingen.

Albert Heijn, Google, HEMA en Facebook vullen de top vijf aan, gevolgd door H&M, IKEA, Nike, Fiat 500 en Dove. Het zijn merken die door middel van een sterke identiteit en krachtige visie mee weten te veranderen met de tijdgeest. Op deze manier zouden zij een plaats hebben veroverd in de hoofden en harten van consumenten. Opvallend is dat merken die zich maatschappelijk betrokken en verantwoordelijk opstellen, een hoge positie in de lijst innemen. Zo weten Kuyichi, Starbucks, ASN Bank en Ben & Jerry’s hoog te scoren.

De lijst van 100 merken is samengesteld op basis van vijf jaar onderzoek door Trendslator naar de stemming in de markt, bij de consument en in de maatschappij. Het onderzoek naar de trends to brands top 100 werd uitgevoerd door middel van crowdsourcing via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!