Vente Priveé wl in Nederland reizen aanbieden

De besloten shoppingsite Vente Privée doet vanaf deze week Nederland aan. Het assortiment bestaat nu uit fashion items, maar wordt binnenkort uitgebreid met reizen. “Ons aanbod moet zo snel mogelijk compleet zijn”, aldus oprichter Jacques Antoine tegen Emerce.

Volgens Antoine moet daarvoor wel eerst het vertrouwen van de consument worden gewonnen. “Als dat er eenmaal is, is men ook bereid geld uit te geven. Als we geen grote database hebben, is het het niet waard om de aanbiedingen uit te breiden.” Vente Privée zal bij tweehonderdduizend leden de Nederlandse reismarkt betreden.

Leden van Vente Privée kunnen tegen dertig procent van de oorspronkelijke prijs overschotten van A-merken aanschaffen. Consumenten die lid zijn krijgen per e-mail te zien wat de deals van die dag zijn. ShopVIP, 42hrsclub en Vente Exclusive zijn in Nederland met een soortgelijk concept actief.

Begin 2011 werd al bekend dat Vente Privée naar Nederland wilde uitbreiden. Volgens Antoine heeft de komst naar ons land zolang op zich laten wachten omdat het lastig was merken over te halen. “Daar zijn er niet zoveel van in Nederland als in andere landen. En het is wel belangrijk dat we continuïteit kunnen bieden.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!