Aziatische formule opent in Utrecht

The Bodhi opent vandaag zijn deuren in Utrecht. Dit is een nieuwe winkelformule die Aziatische lifestyle-producten en woonaccessoires aan de man brengt. Het is de eerste vestiging van de formule en de opening luidt de wereldwijde lancering in van het merk The Bodhi, aldus de ontwikkelaars.

Eind 2012 zullen naar verwachting tien nieuwe winkels in grote steden in Nederland geopend zijn. The Bodhi wordt gekenmerkt ‘door hoogwaardige producten met een eigentijds design’ en heeft Azië als inspiratiebron. De producten worden rechtstreeks bij kleinschalige leveranciers in Azië ingekocht.

“Er wordt gekeken naar een eerlijke prijs voor de producent, maar ook of zij dat doorvertalen in eerlijke lonen en goede werkomstandigheden voor de lokale vakarbeiders. Oog voor de natuur en natuurlijke hulpbronnen zijn ook belangrijke criteria waarop de handelspartners geselecteerd worden”, aldus de formule. Design en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij The Bodhi.

Bij The Bodhi zijn onder meer bamboe design meubelen, woonaccessoires, mangohouten decoratieve vazen en schalen te vinden, en een assortiment verzorgingsproducten en producten als koffie en thee. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!