Meubelwinkel Spoor 38 richt zich op retailers

Winkeliers weten Spoor 38, een meubelzaak die gevestigd is in de oude zuivelfabriek in Soest, steeds vaker te vinden. Eigenaar Jeroen Speksnijder, die Europa afstruint op zoek naar industriële meubelen, lampen, vintage en ‘een beetje brocante’, opent binnenkort een webshop voor retailers. “De loods staat vol spullen waarmee ondernemers hun shop af kunnen stylen”, vertelt Speksnijder.

Een webshop voor particulieren is geen optie voor Speksnijder. “Het gaat om oude spullen, die soms niet helemaal puntgaaf zijn. Die moet je niet versturen, want dan krijg je klachten dat het tijdens de verzending is beschadigd.” Retailers kunnen zijn collectie binnenkort wel online raadplegen en bestellen. “Dat is een kwestie van vertrouwen en het scheelt iedereen een hoop tijd”, zegt Speksnijder.

“Ik geloof in een mooie webshop waarin detaillisten virtueel rond kunnen struinen. Met die zakelijke groep klanten had ik, toen ik deze winkel begon, geen rekening gehouden. Toch wordt die groep steeds groter”, vertelt Speksnijder. “Steeds meer zaken plaatsen zoekopdrachten. Ik heb er niet voor geleerd, maar ik weet heel goed hoe functioneel en apart te combineren valt. En dat slaat aan.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!