Music Store wordt Music & More

De franchisewinkels van Music Store gaan verder onder de nieuwe retailvereniging Music & More. Dat meldt bestuurslid Ton Vriezen, zo schrijft Entertainment Business online. De winkels nemen hiermee afscheid van Hermans Retail Europe, sinds oktober 2010 de eigenaar van Music Store.

Music & More slaat de handen ineen met twee leveranciers. Het audio- en videogedeelte zal worden verzorgd door Select Entertainment Services en de games, hardware en accessoires worden aangeleverd door Micromedia. “Over POS-materiaal wordt nu al gesproken. Tevens hebben wij als doelstelling om in 2012 drie folders uit te brengen: rond vaderdag, Sint en Kerst”, aldus Vriezen.

Daarnaast wordt gewerkt aan een huisstijl voor Music & More en heeft Vriezen gekozen voor een eigen vorm van automatisering ‘om niet afhankelijk te zijn van één leverancier’. “De besprekingen lopen en de prijsstelling is lager dan de huidige prijzen. Ook zijn de contacten gelegd tussen het softwarebedrijf en beide genoemde leveranciers om de koppelingen te gaan realiseren. We streven naar een open systeem, waar meerdere leveranciers op in kunnen haken”, aldus Vriezen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!