ShopWithYourFriends lanceert widget voor stijladvies

ShopWithYourFriends heeft een Style Advice Widget gelanceerd voor fashion bloggers. De widget geeft fashion bloggers de mogelijkheid om hun eigen stijl uit te dragen op hun blog. Daarnaast kunnen bloggers een live styling sessie opzetten. Wanneer de blogger online komt, kunnen de fans en volgers van een blogger live in contact komen met hun mode idool om stijladvies te krijgen.

“Bloggers hebben een unieke positie als het gaat om het creëren van styles, trends en looks “,aldus Laurens Bushoff, mede-oprichter van ShopWithYourFriends. “Vele bloggers hebben een grote achterban en de communicatie is overwegend eenrichtingsverkeer vanuit de blogger die haar stijl toont. Met de Style Advice Widget kan een blogger, wanneer het haar uitkomt, de interactie opzoeken met haar fans en volgens."

ShopWithYourFriends (SWYF.com) is een social shopping platform voor fashion en biedt meer dan twee miljoen producten uit driehonderd verschillende online shops. Het platform is onder meer actief in Nederland, US, VK, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Italië en Brazilië.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!