Interesse voor Nederlandse 'iPadkassa'

Verschillende internationale partijen zijn geïnteresseerd in Sweebr, het online kassasysteem dat een maand geleden gelanceerd werd. “Er komen al aanvragen binnen uit België, Duitsland en Engeland. Daarom zijn we actief op zoek naar investeerders om snel op te kunnen schakelen”, vertelt Bart Jaspers, director of business development bij Sweebr.

Sweebr is een online kassasysteem dat wordt gehost in de cloud en via een internetverbinding op iedere denkbare internetterminal draait. Het kan hierbij gaan om computers, maar ook om tablets en telefoons.

De meeste van de 250 duizend kassa’s die Nederland telt, zijn geënt op offline gebruik, zegt Jaspers. Met de Sweebr-software kunnen er meerdere ‘digitale kassa’s’ op een bedrijfsaccount geïnstalleerd worden. “Bovendien biedt Sweebr back end-koppelingen naar bijvoorbeeld leveranciers en administratie”, vertelt Jaspers.

De markt voor kassasoftware groeit: in het buitenland proberen bedrijven als Shopkeep de fysieke kassasystemen al overbodig te maken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!