Wereldhave maakt online portal voor winkelcentra

Wereldhave heeft een internetportal gemaakt voor de fysieke winkelcentra waar het eigenaar van is. De retailers die in de stenen centra actief zijn, worden aan de online vertaling van het winkelcentrum gekoppeld. Winkelcentrum Eggert in Purmerend kreeg de primeur.

Op Eggertwinkelcentrum.nl kunnen bezoekers foto’s vinden van de aanwezige winkels. Hierbij is goed gekeken naar Google Streetview. Wanneer er op een foto wordt geklikt, volgt informatie. Hierop staat ook de url van de eventuele webshop. Ook zijn er Facebook- en Twitter-berichten te lezen en te posten.

Het is nog niet mogelijk om met een ‘overkoepelend’ winkelmandje te shoppen in Eggertwinkelcentrum.nl. Wereldhave zegt wel te willen investeren in gratis WiFi en social media. Zo krijgen alle 520 retailers uit de winkelcentra van Wereldhave een Twitter-account en een eigen Facebook-pagina. Bovendien worden ze opengesteld voor Foursquare check-ins. Wereldhave hoopt dat de websites een impuls geven aan de afzet van winkeliers.

Binnenkort volgen ook ‘digitale versies’ van winkelcentra in Arnhem, Roosendaal, Capelle aan den IIssel, Maassluis, Leiderdoop en Etten-Leur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!