Apple Store Amsterdam opent op 3 maart

De eerste Nederlandse flagshipstore van Apple opent op 3 maart zijn deuren voor het publiek in Amsterdam. Dit maakt de elektronicagigant vandaag bekend op zijn website. De winkel zal zeven dagen per week geopend zijn.

Hoewel in het geruchtencircuit al bekend werd onlangs officieel bevestigd dat Amsterdam de eerste Apple Store van de Benelux gaat huisvesten. Vorige week werden de hekken om het gebouw aan het Amsterdamse Leidseplein verwijderd, waarmee de raamstickers ‘Apple Store Amsterdam. Binnenkort geopend.’ zichtbaar werden.

Ook in andere Europese landen breidt Apple zijn eigen retailactiviteiten uit. Er staan vestigingen op stapel in onder meer Edinburgh, Dublin, Parijs, Rome, Berlijn, Stockholm, Madrid en Basel. In het Franse Aix en Provence moet volgens de blog ifoApplestore.com een architectonische tempel verschijnen. Qua design moet de winkel een combinatie worden van de New Yorkse vestigingen in Upper East Side – transparant door alleen glas te gebruiken – en Fifth Avenue – de fonteinen voor de ingang van deze store.


Zie ook: Apple Store op Amsterdamse Leidseplein

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!