C1000-topman stapt op

Tom Heidman legt zijn functie van directievooriztter bij C1000 per direct neer. Op deze manier hoopt de topman te voorkomen dat er situaties ontstaan waarbij er bij Jumbo ‘twee kapiteins op een schip aanwezig zijn’.

Heidman zegt de afgelopen maanden goed over de keuze te hebben nagedacht. “We hebben op constructieve wijze van gedachten kunnen wisselen over de invulling van het bestuur van de nieuwe organisatie.” Heidman kwam daarbij tot de conclusie dat zijn functie te veel overlap zou hebben met die van ceo Fris van Eerd. “Dat zou voor niemand goed zijn. Ik heb dit kenbaar gemaakt en in goed overleg met de overige bestuursleden besloten dat nu de overname helemaal rond is, dit het beste moment is om het bedrijf te verlaten.”

Joost Sliepenbeek, de huidige financieel directeur van C1000, neemt de werkzaamheden van Heidman over. De nieuwe raad van bestuur van Jumbo Holding bestaat uit Frits van Eerd (ceo), Ton van Veen (cfo) en Joost Sliepenbeek (directievoorzitter C1000). Van Eerd zegt het vertrek van de topman te betreuren. “Wel respecteren we zijn keuze. Zijn expertise en betrokkenheid waren voor ons van grote waarde en hij heeft veel voor C1000 betekend.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!