Eerste automaat voor mobieltjes

Nederlandse consumenten kunnen hun nieuwe mobiele telefoon nu ook uit de muur halen. Hollandsnieuwe heeft op Schiphol Plaza een automaat geplaatst met daarin mobiele telefoons en simkaarten. De zogeheten Shopping Wall zal na drie maanden rouleren op drukke locaties als festivals, treinstations en winkelcentra.

Consumenten kunnen op het scherm van de automaat een keuze voor het type abonnement maken. De machine biedt acht types mobiele telefoons van Samsung en verschillende sim-only abonnementen. "We mikken met dit concept op de prijsbewuste klant. Bellers weten bij ons precies wat de kosten zijn van hun toestel, bellen, sms'en en internetten", aldus Sharon van de Kuijt, marketingmanager bij hollandsnieuwe. "We hebben geen eigen winkels nodig op drukbezochte locaties, hierdoor kunnen we de tarieven laag houden. Bovendien sluit The Shopping Wall goed aan bij onze bekende 'wij doen het anders aanpak'."

Hollandsnieuwe is sinds begin 2011 actief op de Nederlandse telecommarkt. Het is een initiatief van mobiele telecompionier Ramon van Velzen en dochter van Vodafone. De keten opereert los van Vodafone en gebruikt naast online kanalen, ook de verkooppunten van Belcompany.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!