Zacht ei favoriet met Pasen

Driekwart van de Nederlanders viert Pasen, waarbij gemiddeld 3,5 ei per persoon wordt gegeten. Bijna de helft van de Paasvierders geeft de voorkeur aan een zacht ei. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek van supermarktketen Albert Heijn.

Van de Nederlanders die Pasen vieren, doet 47 procent dit in gezinsverband en 25 procent in familieverband. Het gros van de Nederlanders pakt op Eerste Paasdag uit met een paasontbijt (56 procent), paasdiner (33 procent) en paasbrunch (32 procent).

De populairste paasproducten zijn eieren (59 procent), paasstol (55 procent) en chocoladepaaseitjes (53 procent). Van de vrouwen zegt 31 procent tijdens Pasen teveel chocolade te eten. Bijna de helft van alle Paasvierders geeft aan wel wat inspiratie te kunnen gebruiken om van Pasen een feest te maken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!