Dover Street Market opent deuren in Tokyo

Modehuis Dover Street Market opende onlangs zijn deuren in Tokyo. In het warenhuis zijn niet alleen alle lijnen van Comme des Garçons te koop, maar ook zestig designer labels, zoals Balenciaga, Alexander McQueen en Givenchy. Dover Street Market Ginza is bovendien een display voor speciale samenwerkingen en avantgardistische Japanse labels.

“Na zeven jaar vonden we het tijd voor een tweede Dover Street Market”, vertelt Adrian Joffe in een interview met de Britse Vogue. Joffe is niet alleen mede-eigenaar van het Comme des Garçons-imperium, maar ook echtgenoot van Comme des Garçons-ontwerpster Rei Kawakubo, die het retailconcept ontwikkelde. “De mogelijkheid deed zich voor in Ginza. Dit commerciële district van Tokyo is vrij conservatief met veel klassieke winkels en warenhuizen. Het wordt dus een uitdaging om ons daar als pionier te vestigen”, aldus Joffe.

Er zijn plannen een Dover Street Market-warenhuis te openen in New York. “Ginza markeert voor ons de lancering van Dover Street Market International. We hebben plannen om maximaal vijf winkels te openen. Waar we ons vestigen hangt af van de energie van een bepaalde plaats”, aldus Joffe.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!