Online super Truus.nl failliet verklaard

Online supermarkt Truus.nl is gisteren failliet verklaard door de rechtbank in Rotterdam. Dat liet de online super zelf weten via Facebook.

‘Vanaf vandaag zal Truus.nl haar activiteiten staken’, zo is te lezen op de Facebook-pagina van de non-foodsupermarkt. ‘In de afgelopen twee jaar is er door het team van Truus.nl keihard en met veel passie en toewijding gewerkt aan het opbouwen van een organisatie die in de voordhoede van de ontwikkeling van het Nederlandse online non-food retail land heeft meegespeeld.’

De afgelopen maanden sprak Truus.nl met een groot aantal partijen voor een vervolgfinanciering. Vanwege de ‘uitdagende marktomstandigheden’ waren er echter geen geïnteresseerde partijen te vinden. Een doorstart is voor de online supermarkt dus niet weggelegd.

Begin dit jaar kondigden Unilever en Philips nog een samenwerking met de supermarkt aan. Dit heeft niet mogen baten. Truus.nl werd eind 2010 opgericht door Christiaan van Someren en twee compagnons. Van Someren kwam van Procter & Gamble. Truus.nl opereerde landelijk en werkte samen met TNT, de logistiek werd uitbesteed aan S&H. De online super verkocht non-foodproducten van tandpasta tot luiers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!