Coop opent zeven nieuwe winkels

Coop Supermarkten heeft zeven nieuwe winkels geopend. Het betreft voormalige Jumbo-winkels in Raalte en Deurne en C1000-winkels in Jubbega, Rotterdam, Amstelveen, Ridderkerk en Almelo. Coop nam in totaal 52 C1000- en twee Jumbo-winkels over. De keten heeft momenteel 266 filialen onder zijn hoede, goed voor een omzet van ruim 1,1 miljard euro.

"Met de opening van zeven nieuwe Coop-winkels werken we fors door aan de verdichting van onze landelijke dekking”, aldus Fred Bosch, algemeen directeur Coop Supermarkten. “Deze schaalvergroting zorgt er bovendien voor dat steeds meer klanten kennis kunnen maken met de Coop-formule waarbij de klant nog echt centraal staat.” De komende maanden worden de overige C1000-winkels omgebouwd naar de Coop-formule. “Dit doen we uiteraard allemaal in goed overleg met de nieuwe ondernemers.”

Aan de nieuwe winkels zijn veel elementen toegevoegd, zoals een slijterij, een koffietafel en een sinasappelpers. Volgens Bosch staat sfeer centraal in de filialen. “Klanten moeten het gevoel hebben dat de winkel van hen is en dat ze eerlijk worden behandeld als het gaat om prijs en kwaliteit. Dat is immers ook wat de klant mag verwachten van een coöperatie.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!