Steeds meer supers met SSK-certificaat

Het aantal supermarktondernemers met het Super Supermarkt Keurmerk neemt gestaag toe. Inmiddels ontvingen zeventig supers het certificaat van het Vakcentrum, de initiatiefnemer van het keurmerk dat samen met kennisinstituut TNO is ontwikkeld.

Het SSK-certificaat is bedoeld om de meerwaarde van de zelfstandige supermarktondernemer onder de aandacht te brengen. Tijdens de Dag van het Vakcentrum in april kregen de eerste 36 ondernemers het certificaat uitgereikt.

De supermarkten worden voor het keurmerk beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, energie, veiligheid en preventie, afvalinzameling en -reductie en transport en logistiek.

Op maandag 24 september houdt het Vakcentrum voor het eerst de Super Supermarkt Keurmerkbijeenkomst. Tijdens dat event worden nieuwe initiatieven gepresenteerd en gedeeld. Ook wordt er een campagne geïntroduceerd waarmee de winkeliers extra ondersteuning krijgen voor de promotie van hun SSK supermarkt.

Bron: Distrifood

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!