Vitaminstore opent winkels in China

Gezondheidsspeciaalzaak Vitaminstore heeft zich gevestigd in de Chinese stad Xiamen. De Hollandse keten opende afgelopen week in een nieuw winkelcentrum de deuren van zijn eerste fysieke buitenlandse filiaal.

"Vitaminstore heeft altijd een sterke band met China gehad. Veel moderne Europese gezondheidsgebruiken zijn immers gebaseerd op kennis uit de traditionele Chinese cultuur”, aldus mede-oprichter Alain Vermeulen. Samen met Koert Otten had hij al enkele jaren contacten in Azië, doordat de website van Vitaminstore werd ontwikkeld door een in Xiamen gevestigd IT-bedrijf. De gezondheidsbewuste cultuur van China was echter doorslaggevend bij de keuze voor vertaling van het Vitaminstore concept naar de Chinese markt.

Vitaminstore hoopt flink te gaan groeien in China. Komende maand opent de retailer zijn tweede Chinese winkel in het centrum van Shanghai. Daarnaast zal een officiële Vitaminstore website worden gelanceerd op het Chinese internet. In Nederland telt het bedrijf momenteel twintig filialen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!