Centraal Boekhuis schuift uiterste besteltijd op

Centraal Boekhuis wil zijn uiterste besteltijd verschuiven naar elf uur ’s avonds. Vanaf deze maand kunnen klanten van de organisatie hun bestellingen tot kwart over acht indienen voor levering volgende dag. Hiermee kunnen fysieke winkels en webwinkels hun klanten nog beter van dienst zijn.

"We zien dat steeds meer fysieke winkels hun openingstijden verruimen en 's avonds nog bestellingen van klanten ontvangen. Ook in webwinkels wordt vaak juist 's avonds nog veel besteld. De consument wenst deze late bestellingen met dezelfde leversnelheid te ontvangen”, aldus commercieel directeur Melbert Visscher. "Voortaan kunnen we deze bestellingen dezelfde avond verwerken en binnen 24 uur leveren aan de winkel of aan de consument.”

De verruiming van de dienstverlening kost klanten van Centraal Boekhuis niets extra's. Inmiddels is de onderneming al meer dan 140 jaar de logistieke partner van ondernemers in het boekenvak in Nederland en Vlaanderen en levert het diensten op het gebied van distributie, opslag, vervoer, financiën en informatievoorziening.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!