O’chelle drogisterij terug bij DA

De Brabantse drogisterijformule O’chelle sluit zich weer aan bij retail service organisatie DA Retailgroep. Alle 29 winkels zullen gefaseerd overgaan naar de DA-formule.

Eigenaar Henk van der Doelen nam in 2008 afscheid van DA omdat hij zich niet kon vinden in het toenmalige beleid. Daarop startte hij met zijn zoon Ramon en dochter Carry de formule O’chelle. Nu DA een nieuwe weg is ingeslagen en het voor zelfstandigen een lastige tijd is, komt Van der Doelen terug op die beslissing.

"We zochten een grote, stabiele speler in de markt om verder te kunnen investeren in onze winkels. Het nieuwe formuleconcept van DA spreekt ons aan”, verwijst Van der Doelen naar de wijziging die DA recent doorvoerde in haar winkelconcept. Zo paste de drogisterij haar assortimentskeuze aan en creëerde het een boulevard in alle winkels waarop klanten op ooghoogte producten zien. “Natuurlijk hebben we ook zorgvuldig gekeken naar andere partijen, maar de DA-formule en de combinatiemogelijkheid met MOOI parfumerie, gaf ons het meeste vertrouwen”, verklaart Van der Doelen zijn keuze.

De winkels van O’chelle, die allemaal in Zuid Oost-Brabant gevestigd zijn, gaan gefaseerd over naar de DA-formule. Een klein deel van de winkels wordt omgebouwd tot het nieuwe concept DA+MOOI, dat het resultaat is van een samenwerking tussen DA en Mooi parfumerie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!