ElectronicPartner lanceert lokale webshops

Electronic Partners laat zelfstandige ondernemers binnenkort een webshop voeren op hun eigen site. De shop wordt gevoed door de overkoepelende webshop Ep.nl, maar kan worden aangevuld met eigen informatie en lokale acties.

Zo kan de ondernemer banners opnemen met eigen diensten en acties, is er ruimte voor een link naar eigen social media en zijn er menupunten toegevoegd waarin de ondernemer zich uitgebreider kan presenteren. De ondernemer zorgt voor de afhandeling en de levering van de bestelling. De klant hoeft bij een bestelling daarom niet de winkel van zijn keuze te selecteren.

Volgens de elektronicaketen kunnen ondernemers op deze manier met een eigen webshop opereren zonder hier veel tijd of geld aan kwijt te zijn. “Onze kracht ligt in de lokale bekendheid van de ondernemer”, legt algemeen directeur Evert C. Meeuwissen uit.

“Klanten moeten online kunnen shoppen. Maar dan liever wel in jouw winkel, in je eigen online omgeving, afgestemd op je eigen winkel, met je eigen informatie en acties. Zodat de klant ook online duidelijk bij jou als lokale ondernemer koopt. Dat is immers de persoon die hij kent en vertrouwt.”

Zestig procent van de EP-leden heeft inmiddels een lokale webshop. Online shoppers die geen binding hebben met een lokale ondernemer van Elektronic Partners kunnen de formule webshop ep.nl bezoeken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!