Media Markt biedt ruimtereizen aan

Media Markt gaat ter ere van het 12,5-jarige bestaan ruimtereizen aanbieden. Voor een bedrag van 73.333 euro mogen klanten in 2014 met het Nederlandse Space Expedition Corporation (SXC) de ruimte in. Het ticket kost normaal 95.000. Bij aanschaf krijgen kopers bovendien voor zesduizend euro aan Samsung-producten.

Media Markt koos bewust voor het aanbieden van de ruimtereis. “Onze passie is om alles bereikbaar te maken voor Nederlanders. Dat deden we in 1999 ook bijvoorbeeld door de cd-prijs te halveren tot twintig gulden. Het is veel geld, maar er zijn zeker mensen die lang gespaard hebben om een droom als deze waar te kunnen maken”, zegt Media Markt-directeur Barry van Ruiven.

De reizen kunnen vanaf woensdag 31 oktober in alle 29 filialen van Media Markt in Nederland worden aangeschaft. Het concern verloot bovendien één reis onder iedereen die de komende twee maanden één van de 24 actieproducten koopt. Kopers van de ruimtereis moeten wel een medische check ondergaan en een trainingsprogramma volgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!