PLUS deelt gratis brood uit

De Nederlandse consument vindt deze week een ´PLUS´ broodzak in de brievenbus. Van maandag 12 tot woensdag 14 november kan deze bij de dichtstbijzijnde supermarkt gratis worden gevuld met een halfje Korenlanders rond brood. Met de actie wil PLUS zijn vernieuwde broodafdeling promoten, zo schrijft Distrifood online.

De supermarktketen ontwikkelde nieuwe recepturen en verpakt zijn brood sinds kort met kleurcodes en extra voedingsinformatie. De klant wordt op deze manier geïnformeerd over bijvoorbeeld het vezelgehalte, allergenen en de aanwezigheid van zaden of pitten. Naast de Korenlanders vloer- en busbroden biedt PLUS ook verschillende regionale broodsoorten en een aantal biologische broden.

Uit een onderzoek van smaakbureau Opinion onder 75 consumenten blijkt dat het brood van PLUS gemiddeld het hoogst scoort op tien verschillende aspecten als geur, smaak, versheid, stevigheid en de krokantheid van de korst. Voor het onderzoek, dat door PLUS werd bekostigd, werd het brood vergeleken met soortgelijke concepten van andere supermarktketens.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!