Pakketjes afgeleverd in eigen kofferbak

Consumenten met een auto kunnen hun bestelde pakketjes straks af laten leveren in de kofferbak van hun voertuig. Daardoor is het niet meer nodig een bestelling zelf op te halen bij een afhaalpunt of een levering aan huis af te wachten. Het adviesbureau Board of Innovation is bezig met de ontwikkeling van zogeheten Cardrops.

Om gebruik te maken van de Cardrops-service wordt er een starter kit in de auto geïnstalleerd. Daarmee worden de GPS-data bijgehouden wanneer een auto meer dan twintig minuten stilstaat. Op basis daarvan kan worden voorspeld waar en wanneer een pakketje het beste in de auto geleverd kan worden. De service opent de kofferbak wanneer de leveringspartner arriveert. Daarna vergrendelt deze de kofferbak weer. De gebruiker wordt per sms op de hoogte gehouden.

Per aflevering kost de dienst 4,99 euro. Daar hoort de sms-dienst en een 24-uurs-service bij. De starter kit kost 99 euro. Het is ook mogelijk om een abonnement op de dienst te nemen voor 24,95 per maand. Voor dat bedrag mag een onbeperkt aantal pakketjes worden geleverd. De starter kit is dan gratis.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!