Inzamelactie e-waste geeft het goede voorbeeld

In december geven Groenrijk, Hornbach, Intratuin, Life & Garden, Praxis en Ranzijn Tuin & Dier het goede voorbeeld door samen met Wecycle het inleveren van e-waste te stimuleren bij hun winkels. Hun klanten profiteren met een cadeautje voor het inleveren.

Voor de feestdagen verkoopt u veel kerstverlichting en andere elektrische (kerst)artikelen. Uw klanten mogen hun oude kerstverlichting en afgedankte elektrische kerstversiering apparaten bij u inleveren als ze een soortgelijk product kopen.

Deze maand gaat Wecycle samen met Groenrijk, Hornbach, Intratuin, Life&Garden, Praxis en Ranzijn Tuin & Dier een stapje verder. Daar kunnen klanten het e-waste inleveren zonder iets nieuws te kopen. Dan ontvangen ze een gratis Wecycle-ster én maken kans op een diner voor twee. Met deze actie wil Wecycle consumenten te stimuleren oude kerstverlichting en afgedankte kerstversiering met stekker of batterij in te leveren.

De bovengenoemde ketens zijn partner van Wecycle. Alle winkels kunnen partner van Wecycle worden. Zij krijgen gratis Wecycle-inzamelmiddelen voor e-waste. Als de inzamelbakken vol zijn, haalt Wecycle deze gratis op en zorgt er voor dat het e-waste optimaal gerecycled wordt. Zo draagt de retail gemakkelijk bij aan een beter milieu en geeft zij invulling aan MVO-beleid.

Meer weten? Kijk op wecycle.nl/detaillst

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!