Brandboxx verder onder nieuwe naam

Het failliete Brandboxx Almere maakt een doorstart onder een nieuwe naam. Chalet Group gaat het gebouw de Dôme exploiteren. De vastgoedeigenaar heeft de huurovereenkomsten van de aanwezige modemerken overgenomen en het voormalige Brandboxx Almere omgedoopt tot Fashion Dôme.

Het inkoop- en informatiecentrum voor detaillisten uit de modebranche werd op vrijdag 2 november failliet verklaard nadat B&S Modecentrum Almere II, de verhuurder van het pand van Brandboxx in Almere, faillissement aangevraagd had van Brandboxx en moederbedrijf TCN. Zij konden de huur van hun bedrijfsgebouw niet meer opbrengen.

In het gebouw worden ruimtes verhuurd aan merken waar retailers naartoe komen voor hun inkopen. In totaal huurde Brandbox Almere 35.000 vierkante meter beurs- en expositieruimte verdeeld over twee gebouwen van B&S. Het gebouw The Dôme huisvest in totaal 65 exposanten en wordt gebruikt voor evenementen. Het andere gebouw The Cube stond al vrijwel leeg.

Chalet Group werd in 2009 opgericht en heeft vastgoedprojecten in het hele land. De nieuwe eigenaar wil Fashion Dôme uitbouwen tot een succesvol fashion business center en nieuwe merken aantrekken. Dat wil het bereiken door te investeren in het imago en de uitstraling en samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die gespecialiseerd zijn in commerciële exploitatie facilitaire dienstverlening.

Eerder: Brandboxx Almere op rand faillissement

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!