Dagelijkse leiding Marqt overgedragen

Quirijn Bolle heeft de dagelijkse leiding van supermarktketen Marqt overgedragen aan mede-oprichter Meike Beeren. Bolle richt zich nog enkel op verdere kwalitatieve groei van de duurzame super, hij gaat zich daarbij vooral bezighouden met strategie, conceptontwikkeling en gedachtegoed rondom de formule.

“Omdat dit niet goed samengaat met de operationele taken, heeft Meike als mede-oprichter de dagelijkse leiding overgenomen”, verklaart Bolle zich nader tegenover Distrifood. Bijzonder is de veranderde constructie niet volgens hem. “We groeien fors en daar hoort bij dat we in elke fase naar de optimale indeling van het team kijken. Meike en ik zijn daarbij altijd in wisselende samenstelling honderd procent gecommitteerd aan het realiseren van onze missie.”

Marqt opende begin december zijn zevende winkel, aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Ook in Den Haag startte het dit jaar een winkel en in Rotterdam zelfs twee. In 2013 wil de formule vijf tot zeven nieuwe vestigingen openen, meldde een woordvoerder van de supermarktketen eerder aan RetailNews.

Eerder: Marqt wil vijf tot zeven nieuwe winkels

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!