Moederbedrijf VakantieVeilingen.nl overgenomen

Cyrte Investments heeft Emesa ingelijfd. De overname moet de groeiambities van de online aanbieder van reizen en vrijetijdsproducten een nieuwe impuls geven. Eén van de investeerders die haar aandeel verkoopt, is Oakley Capital.

Emesa is het moederbedrijf achter een aantal websites, waaronder VakantieVeilingen.nl, ActievandeDag.nl, ActievandeDag.be, InpakkenenWegwezen.nl en het internationale (veiling)label Aladoo. Samen trekken de sites honderd miljoen bezoekers per jaar, die ruim 2,5 miljoen transacties deden in 2012.

Volgens Frank Botman, Chief Executive Officer van Cyrte Investments, loopt Emesa voorop als het gaat om online innovaties en ontwikkelingen. ‘We zien een groeipotentieel in, onder andere, het veilingmodel van Emesa en kijken er dan ook naar uit om de verdere ambities te ondersteunen.’

VakantieVeilingen.nl werd dit jaar door de Nederlandse consument voor de derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot populairste website van het jaar in de categorie vrije tijd & reizen. De overname moet nog goedgekeurd worden door de Nederlandse mededingingsautoriteit.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!