Camera's bij winkelcentrum na tweede brand

Er komt camerabewaking op de meubelboulevard in Enschede na twee vermoedelijk aangestoken branden in drie weken tijd. Dat heeft burgemeester Den Ouden van de Twentse gemeente de ondernemers in het gebied maandag toegezegd in een vergadering naar aanleiding van een brand afgelopen zaterdag.

Eerder meldde de burgervader al dat er extra zou worden gesurveilleerd bij de meubelboulevard. De ondernemers en eigenaren van de twee afgebrande panden zeggen gerustgesteld  te zijn door de maatregelen van de gemeente.

Op de meubelboulevard brandde afgelopen zaterdag een pand met zeven winkels en fastfoodrestaurant McDonald’s uit. Het perceel stond pal naast het pand dat op oudjaarsdag afbrandde. Daarin waren drie winkels en een wokrestaurant gevestigd. De schade voor de gedupeerde ondernemers loop zeker in de miljoenen euro’s. 

Vermoedelijk zijn de branden aangestoken. De ondernemers denken dat er een pyromaan actief is. De politie heeft een team van tien tot vijftien rechercheurs op de zaak gezet om de branden te onderzoeken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!