‘Jumbo opent attractiepark’

Supermarktketen Jumbo wil in september een ‘bovenregionaal attractiepark op het gebied van cultuur en food’ openen aan de haven in Veghel. Dat meldt Het Brabants Dagblad, dat zich baseert op een brief van augustus 2012 van Jumbo aan het Veghelse college van B en W.

Volgens de krant heeft Jumbo een team met specialisten geformeerd voor een onderzoek naar de vestiging van het attractiepark. In de brief stelt de supermarktketen dat de focus ligt op opening van het park in september 2013. Een woordvoerster van Jumbo wilde niet bevestigen of de plannen op schema lopen. Volgens haar moeten er nog gesprekken worden gevoerd, en is er te weinig concreet om naar buiten te treden.

In de ‘bovenregionale attractie’ zal naast ‘live-cooking’ en ‘instore restaurantjes’ ook een grote versmarkt met streekproducten komen volgens het Brabants Dagblad. Jumbo wil in het park consumenten samen met fabrikanten en leveranciers nieuwe producten laten proeven en beoordelen. Ook moet er ruimte verrijzen voor de Jumbo Academy, waar medewerkers van de super middels een mbo- of hbo-opleiding worden geschoold voor een baan bij de supermarkt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!