Vijfde Primark-winkel opent in Zoetermeer

Modeketen Primark opent in de winter van 2013 haar vijfde vestiging in Zoetermeer. De winkel zal 3550 vierkante meter winkelvloeroppervlakte beslaan. Daarmee wordt het de op twee na grootste vestiging van de Ierse discounter in Nederland.

De Zoetermeerse Primark komt in het winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. Daar heeft vastgoedinvesteerder Unibail-Rademco middels een ingewikkeld schuifplan in 2012 een aantal huurders verplaatst en daarnaast een leeg kantoorpand omgebouwd tot een nieuwe retaillocatie voor H&M.

Na de opening van de eerste Primark-winkel in Rotterdam bleef het lange tijd stil rond de fashion retailer. Sinds twee jaar is de budgetketen echter actiever aan het uitbreiden. Er zijn inmiddels filialen in Hoofddorp, Zaandam en Almere bijgekomen.

De komende jaren wil de retailer in ons land groeien naar 25 filialen. Een woordvoerster van Primark vertelt RetailNews dat er twee nieuwe winkels in Nijmegen en Eindhoven op de rol staan, die op zijn vroegst in 2014 openen. In een later stadium volgt ook Den Haag. Primark heeft wereldwijd ruim 250 filialen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!