Euretco wil expansie sportformules

Inkoop- en serviceorganisatie Euretco wil het aantal winkels van zijn sportformules INTERSPORT, Runnersworld en Sportpoint uitbreiden. De expansieplannen voor de sporttak passen binnen het vernieuwde Euretco-beleid, waarbijde retailer zwaar inzet op uitbreiding van het aantal ondernemers. Hoeveel sportwinkels Euretco precies wil, is nog onduidelijk.

Om de expansie te bewerkstelligen is Ruud Morien aangesteld als nieuwe acquisitiemanager. Hij zal zich richten op het werven en selecteren van nieuwe ondernemers en zal zoeken naar geschikte locaties. Morien werkte eerder onder meer voor Sport2000, dat voorheen onderdeel was van Euretco.

INTERSPORT heeft momenteen meer dan tachtig sportwinkels in Nederland en is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in veertig landen. Runnersworld telt 26 winkels in Nederland en werd in 2007, 2010 en 2011 door de consument gewaardeerd met de ING Retail Jaarprijs voor Beste Sportwinkelketen. Sportpoint staat voor een groep van zeventig zelfstandige sportzaken die zich aan hebben gesloten bij Euretco.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!