Ook Tuinendier.nl springt in online gat

Naast bol.com gaat nu ook online warenhuis Tuinendier.nl de concurrentie aan met dierenwinkels en tuincentra. Tuinendier.nl opent op 5 maart zijn deuren en biedt zo’n vijftienduizend producten op het gebied van dierverzorging en tuinonderhoud.

Oprichter Danny Campion denkt dat er op de online markt genoeg ruimte is voor Tuinendier.nl. “Ik heb samen met dieren- en tuinliefhebbers ideeën uitgewerkt, concepten afgeschoten en onderzocht waarom branchegenoten het niet redden om een succesvolle online winkel op te zetten. Deze webwinkel moet uitkomst bieden voor consumenten die het zat zijn om twee uur lang met een karretje door het tuincentrum te lopen.”

Campion wil Tuinendier.nl het gevoel geven van een echte winkel. “We onderscheiden ons met persoonlijke service en online advies. Op de website staan honderden tips over het verzorgen van dieren en de tuin. Geschreven tips, maar ook videoclips van experts uit de branche.”

Tuinendier.nl zal concurrentie ondervinden van online warenhuis bol.com. De etailer opent dinsdag een afdeling met producten voor dieren en een afdeling voor het tuinieren en klussen. “Het online aanbod met dit soort artikelen was nog uiterst beperkt, terwijl de behoefte juist groot is. Dat is voor ons de belangrijkste reden om in dit gat te springen”, verklaart Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com.

Eerder: Bol.com opent aanval op bouwmarkten

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!