Forse investering McDonald´s

McDonald’s Nederland wil in 2013 vijf nieuwe restaurants openen en bestaande vestigingen vernieuwen. Dat maakte de foodretailer woensdag bekend in een persbericht. De restaurantketen heeft 45 miljoen euro uitgetrokken om te investeren in extra banen, innovatie en kwaliteit.

Met de nieuwe en vernieuwde restaurants denkt de keten de komende drie jaar 1200 extra banen te creëren. “Veel van onze McDrives krijgen er bijvoorbeeld een extra rijbaan bij, zodat klanten in verschillende auto’s tegelijkertijd een bestelling kunnen plaatsen. Daarvoor hebben we weer extra personeel nodig”, zegt Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland.

Met het geld wil de keten ook de vernieuwing van het productie- en servicesysteem onderzoeken. “We merken dat er vanuit de klant een toenemende vraag is naar variatie. Door het productie- en servicesysteem te vernieuwen kunnen we aan deze vraag blijven voldoen”, aldus Sempels.

De foodretailer gaat daarnaast actief in gesprek met zijn klanten over de ingrediënten in het voedsel en het duurzame beleid van de keten. Gasten kunnen via een interactief platform op de site van McDonald’s vragen stellen over de ingrediënten. “Kwaliteit is voor ons en onze gasten essentieel. Daarom willen we dat naar buiten toe beter benadrukken. Vanaf eind maart zullen onze ingrediënten promoten via televisie, print, online en onze winkels”, zegt de algemeen directeur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!