Jumbo in zee met apotheek en ziekenhuis

De vandaag geopende Jumbo Foodmarkt, het nieuwe supermarktconcept van Jumbo in Breda, slaat de handen ineen met Mediq Apotheek en het Amphia Ziekenhuis. Klanten van het supermarktconcern kunnen vanaf de opening op 27 maart zeven dagen per week terecht bij een speciaal servicepunt om geneesmiddelen op te halen. Daarnaast zullen de drie partijen zich gaan inzetten om mensen in Breda en omgeving te begeleiden bij een gezonde leefstijl en bewuste voedingskeuze.

“Dankzij deze samenwerking kunnen onze klanten hun dagelijkse boodschappen meteen combineren met het ophalen van hun medicijnen. En dat iedere dag van de week”, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur formule en marketing van Jumbo. “Op deze manier maken we de deskundigheid en kwaliteit van Mediq Apotheek nog toegankelijker voor inwoners van Breda en omgeving.”

Door middel van maandelijkse workshops wil Jumbo informatie gaan verstrekken over de invloed van bepaalde voedingsstoffen op chronische aandoeningen als diabetes. Daarnaast zullen diëtisten regelmatig op de winkelvloer aanwezig zijn om te vertellen over het belang van gezonde voeding voor verschillende leeftijden. “Wij geloven dat eten gezonder, lekkerder, gemakkelijker en goedkoper kan en willen onze klanten daarover adviseren en daarvan overtuigen.”

Met zesduizend vierkante meter vloeroppervlakte zal Jumbo Foodmarkt het grootste foodassortiment van Nederland gaan aanbieden. Koks en vakspecialisten, die ook voor Amphia aan de slag gaan, zullen in de winkel verse gerechten bereiden. Klanten kunnen de maaltijden meenemen op ter plekke in het Foodmarkt Café nuttigen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!