Blokker trekt stekker ook uit webshop E-Plaza

Gameketen E-Plaza houdt definitief op met bestaan. Nadat moederbedrijf Blokker in september al alle 56 fysieke winkels van de gameshop sloot, is nu ook de webwinkel van de keten offline gehaald.

Bezoekers van de website van E-Plaza worden automatisch doorverwezen naar de onlineshop van Bart Smit, ook een dochteronderneming van Blokker. 'Zoals je misschien weet zijn al onze Gamestore E-Plaza filialen gesloten. Ook de webshop heeft nu de digitale deuren gesloten en het is dus helaas niet meer mogelijk een bestelling te plaatsen', is te lezen op de website van E-Plaza. 'Je wordt daarom zo dadelijk automatisch doorverwezen naar www.bartsmit.com. Hier kun je als vanouds gebruikmaken van de beste pre-order acties en de scherpste aanbiedingen!'

Tevens zijn alle eplaza.com-accounts afgesloten en worden eventueel geplaatste reserveringen overgezet naar bartsmit.com. 'Ook de garantie en service van op E-Plaza gekochte of gereserveerde producten zullen door Bart Smit worden gewaarborgd', schrijft de keten die sinds 1999 bestond.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!