Amsterdam verwelkomt eerste Karl Lagerfeld-winkel

Karl Lagerfeld opent een eerste brandstore in Nederland. De winkel van de Duitse designer komt in de Negen Straatjes langs de Amsterdamse grachten. Het modemerk heeft een tienjarige huurovereenkomst afgesloten voor een winkelruimte aan de Hartenstraat 16. De opening staat gepland voor 25 april.

Op 150 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, zullen zowel vrouwen- en mannenmode als accessoires, schoenen en (zonne)brillen worden verkocht. Klanten kunnen in de store op een iPad de nieuwste collectie bekijken of een bericht sturen naar Karl Lagerfeld zelf. Pashokjes worden daarnaast voorzien van Photobooths, waarmee klanten foto's direct kunnen delen via sociale media. In de kledingrekken worden iPad mini's geïntegreerd, waarop extra informatie over de artikelen te vinden is. Tot slot kan er mobiel worden afgerekend.

De winkel heeft daarmee dezelfde opzet als de winkel in Parijs die op 28 februari als eerste de deuren opende. Karl Lagerfeld wil zich in de loop van 2013 in een aantal andere grote Europese steden vestigen. Daarna volgen winkels in Azië.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!