Geels & Co. verder als webwinkel

Geels & Co. verdwijnt na 149 jaar uit het Amsterdamse straatbeeld. De koffie- en theespeciaalzaak verliet tweeënhalf jaar geleden al het karakteristieke pand aan de Warmoesstraat, nu gaat ook de winkel 250 meter verderop dicht. De speciaalzaak verhuist na april naar een bedrijfsruimte buiten de stad, om als webwinkel verder te gaan.

Waar voor het oude pand de verbouwingskosten te hoog zouden uitvallen, daar heeft deze verhuizing een andere reden. "Door de crisis lijken speciaalzaken als deze geen bestaansrecht te hebben", zegt Esther Geels in Het Parool. "Met halve pondjes koffie en onsjes thee kun je zo'n zaak niet langer draaiende houden."

Volgens Geels zijn er nog maar weinigen die vinden dat koffie en thee niet met toiletpapier bij de supermarkt gekocht kan worden. "Mede door ons bleef de klandizie en het aanbod gevarieerd in de Warmoesstraat. Dat valt nu weg", gaat de eigenaar verder. Om een faillissement te voorkomen gaat ze na 26 april online verder. "Ik kan alleen maar hopen dat dit de juist stap is", zegt Geels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!