Shopping2020 moet visie geven op online toekomst

Brancheorganisaties uit verschillende sectoren hebben de handen ineen geslagen om antwoord te krijgen op de vraag hoe consumenten in 2020 online winkelen. De resultaten worden ondergebracht in het onderzoeksprogramma Shopping2020. De uitkomsten van het onderzoek moeten winkeliers handvatten bieden om met het veranderende consumentengedrag om te gaan.

Volgens Ed Nijpels, voorzitter van Thuiswinkel.org en voorzitter van de Commissie van Aanbeveling van Shopping2020, is de samenwerking tussen de branches en bedrijven de kracht van het onderzoeksproject. “Ontwikkelingen op het gebied van het online verkopen van producten en diensten stijgen boven de individuele branches uit”, aldus Nijpels. Verschillende brancheorganisaties, waaronder BOVAG, Inretail (voorheen CBW-MITEX) en Thuiswinkel.org, werken voor de lancering van het onderzoeksprogramma samen.

Shopping2020 zal op 13 juni tijdens het congres ‘Shopping Tomorrow’ worden gelanceerd. Onderzoekresultaten worden naar verwachting in het vroege voorjaar van 2014 gepresenteerd tijdens het slotcongres ‘Shopping Together’. Branches en bedrijven zijn welkom om zich bij het initiatief aan te sluiten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!