AH opent 700 afhaalpunten voor bol.com

Meer dan zevenhonderd winkels van Albert Heijn krijgen in de komende acht weken een afhaalpunt voor bestellingen via bol.com. Dat maakte de supermarktketen maandag bekend in een persbericht.

Albert Heijn opende na de overname van de webwinkel vorig jaar februari al afhaalpunten in 59 vestigingen. Vijf procent van de mensen uit dat verzorgingsgebied bleek hun bestelling bij de lokale supermarkt op te halen. Uit onderzoek van Albert Heijn blijkt dat zij het handig vinden om het ophalen van het pakketje te combineren met de dagelijkse boodschappen. Daarbij wordt het ook gewaardeerd dat je niet thuis hoeft te blijven voor bezorging en dat Albert Heijn-winkels over ruime openingstijden beschikken.

Klanten van bol.com die voor elf uur 's avonds aangeven dat zij de aankoop willen afhalen, kunnen het pakketje de volgende dag na drie uur in de middag ophalen in een Albert Heijn-winkel. Tevens kunnen zij de bestelling in dezelfde winkel binnen dertig dagen retourneren.

De supermarktketen maakte in januari al bekend dat het begin 2015 zevenhonderd afhaalpunten geopend wilde hebben. Met de versnelde uitbreiding krijgen 'miljoenen mensen de mogelijkheid om van deze service gebruik te maken', zegt Albert Heijn.

Eerder: Vijf procent orders bol.com afgehaald bij Albert Heijn

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!