New Babylon al 'open' dankzij winkelmuur

Het winkel/leisurecentrum New Babylon Shops & Restaurants in Den Haag heeft een winkelmuur geplaatst op nog leegstaande etalages. Het centrum opent in september, maar biedt consumenten zo alvast de mogelijkheid om producten van de ingeplande retailers aan te schaffen.

Passanten langs panden aan de Bezuidenhoutseweg, het Anna van Buerenplein en Koningin Julianaplein moeten daarvoor de MyOrder-app downloaden op hun smartphone en de QR-code naast de aanbieding scannen. Met de app kan vervolgens direct worden afgerekend, waarna de bestelling thuis wordt afgeleverd. Bestellingen zijn ook af te halen bij reeds geopende panden van onder meer Piazza Restaurant, Greenbean en Douwe Egberts Café.

New Babylon zet in op service en het zogenaamde 'nieuwe winkelen' en mixt run en funshoppen op een high traffic locatie.

RetailTrends volgt de ontwikkelingen van New Babylon Shops & Restaurants Den Haag en ging in het februarinummer in op de naderende opening van het winkelcentrum. Eerder was er onder meer aandacht voor het concept, de te verwachten traffic en de bezoekersprofielen. Voor een abonnement op RetailTrends, klik hier.

Lees ook: New Babylon koerst af op opening

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!