Boekhandel Paagman stopt met FAME

De Haagse boekhandel Paagman stopt met de store-in-store van FAME. De boekhandel gaat de muziekafdeling op eigen kracht doorzetten en wil deze tevens uitbreiden. Eerder stopte De Bijenkorf ook al met FAME.

Eind 2011 opende FAME een store-in-store in de boekhandels Paagman Den Haag en Donner Rotterdam. Fabian Paagman laat weten dat ze niet wilden dat de muziekafdeling zou verdwijnen. “Den Haag heeft al sinds de jaren zestig de reputatie een echte muziekstad te zijn. En dus hebben we besloten de activiteiten voort te zetten en zelfs uit te breiden”, aldus Paagman. De boekhandel kende het afgelopen jaar een flinke toename van de cd- en dvd-verkoop, dat is dan ook de reden om het assortiment onder eigen naam te verkopen. Het is nog onduidelijk wat Donner gaat doen met de muziekafdeling.

Dat de store-in-stores van FAME langzaam verdwijnen was te verwachten, aangezien de Nederlandse tak van Free Record Shop eerder al failliet verklaard was. FAME Music en Van Leest vallen ook onder dat faillissement.

Eerder: Free Record Shop failliet verklaard

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!